BAKA AMARULA BROWNIES TILL MIDSOMMAR!
10 bitar, cirka 60 minuter
AMARULA BROWNIES
150 g smör
2,5 dl strösocker
1,5 dl kakao
1 nypa salt
1 tsk vaniljpulver
2 ägg
1 dl vetemjöl
Tryffeltopping
150 g Mörk choklad (gärna med hög kakaohalt)
0,5 dl grädde
1 dl Amarula cream
Så här gör du Börja med tryffeln. Hacka choklad och lägg den i en gryta med grädden. Värm tills chokladen börjar smälta, tillsätt Amarula cream och rör tills den är helt slät. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur.
Smält smöret på låg värme i en kastrull. Tillsätt socker, kakao, salt och vaniljsocker och blanda. Vispa försiktigt ner 1 ägg i taget och slutligen vetemjölet. Blanda ihop till en slät smet. Fördela smeten jämnt i en form (ca 20×20), eller flera små. Grädda i 175°C mitt i ugnen i 15-20 minuter. Låt svalna, lossa kakan och bred över tryffeln.
Servera ihop med Amarula cream och färska jordgubbar = En himmelsk smakkombination!