Vegansk sillsallad

den

Tid: ca 20 min

6-8 bufféportioner

vegansk-sillsallad-721409-litenIngredienser

  • 1 rödlök
  • 1 äpple
  • 2 kokta kalla potatisar
  • 2 saltgurkor
  • 2 msk kapris
  • 3 dl finhackade inlagda rödbetor
  • 1/2 salt
  • 2 dl vispbar sojagrädde
  • ev 1 msk rödbetsspad

Gör så här

  1. Skala, dela och finhacka löken. Dela, kärna ut och finhacka äpplet. Skala och skär potatisen i små tärningar. Finhacka saltgurka och kapris.
  2. Blanda samtliga ingredienser i en skål. Krydda med salt. Låt stå 10 minuter.
  3. Pressa ner sillsalladen i en liten plastklädd skål. Vänd upp på ett fat.
  4. Vispa grädden rosa med rödbetsspadet. Servera till sillsalladen